Chorvatský bramborový salát

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory
    • olivový olej
    • kopr
    • vinný ocet
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Poté je oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky nejlépe přes speciální sítko. Přidáme olej, čerstvý kopr a ostatní ingredience. Vše dobře lehce promícháme a necháme vychladit.
2
Podáváme ke grilované rybě.
Zařazení: Přílohy Brambory

Komentáře k receptu

  • antonie
    antonie |

    14. 7. 2007 11:32

    ten balzamikovy ocet se vubec neda porovnavat s chorvatskim je to uplne jina chut. a hlavne v chorvatsku nestoji moc. v obchode stoji par kun...

  • Anonym
    Anonym |

    10. 7. 2007 15:14

    vynikající

  • Ivísek
    Ivísek |

    7. 2. 2007 10:46

    A co trochu cibule??? Já dávám červenou a je to fakt moc dobrý...

  • Di
    Di |

    21. 7. 2006 06:53

    Samozřejmě, vinný ocet je něco úplně jiného, je daleko jemnější a má jinou chuť. Ale koupíte ho i u nás stejně jako například ocet balzamikový. A ani to nevyjde tak draho jako v Chorvatsku.

  • Martina Veselá
    Martina Veselá |

    17. 7. 2006 21:41

    Tenhle salát miluju. Nezkoušejte nahradit naším octem - tím by se to jen zkazilo. Jsem tak zhýčkaná z Chorvatska, že ten jejich ocet i s olivovým olejem vždycky vozím odtamtud. A je to i výborné s povařenými chobotnicemi.