Chobotnice na cibulce

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Chobotnice - mražené 500 g
Rostlinný olej 40 g
Cibule
větší
2 ks
Česnek 3 stroužek
Pepř mletý  
Oregáno  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Chobotnici nakrájíme na menší kousky, cibuli na kolečka, česnek na plátky.
Na pánvi rozpálíme olej, vložíme cibuli, mírně orestujeme. Přidáme chobotnici a česnek, osolíme, opepříme, přidáme špetku oregána, ztlumíme oheň a pomalu dusíme, až jsou kousky chobotnice měkké.
Podáváme s bílým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Chobotnice na cibulce

Komentáře

  1. david eta   09.03.2008 | 20:54 | reagovat |

    a udusil si ju abo sa ti potom vysmiala

  2. Monika   06.03.2008 | 11:39 | reagovat |

    a co když mám chobotnici v plechovce??

  3. Dana Vorlová   22.02.2008 | 23:07 | reagovat |

    Chobotnice se musí předem zhruba 20-25 minut povařit. Pak následuje popsaná úprava!

  4. Maruš   31.01.2008 | 13:56 | reagovat |

    čím dýl se chobotnice dusí tím je tvrdší

  5. Eťa   10.01.2008 | 18:46 | reagovat |

    Chobotnici dělat na pánvě??? Některou jsem dusil i 2hodiny.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web