Autor:

Chlebovník

Střední
Ingredience
Chleba
Zbytky staršího
 
Škvarky  
Cibule  
Mléko
Trošku
 
Sádlo  
Máslo
Kousek
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Starší chleba nastrouháme a pokapeme mlékem, aby nabobtnal. Kastrol vymažeme sádlem a poklademe vrstvou nabobtnalého chleba, osolíme, na to nasypeme vrstvu škvarků a nadrobno nakrájenou cibuli. Vrstvy opakujeme až je kastrol plný. Poslední je vrstva chleba.

Nahoru poklademe několik plátků másla a dáme do trouby zapéct dočervena. K tomu se pojídá salát z kysaného zelí. Je to dosti netradiční, ale chutné jídlo. Pochází z Krkonoš.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřová roláda s houbami (Foto: Jakub Jurdič) Rolády pro každého krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Chlebovník

Komentáře

  1. cicolina   10.05.2005 | 11:05 | reagovat |

    moc dobré zužitkování staršího chleba, dělám i sladkou variantu, místo škvarků nastrouhám jablka a místo soli osladím,vyzkoušejte všichni, co jste se už přejedli topinek!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web