Autor:

Chlebíčky (jednohubky) treska ala losos

Snadné
Ingredience
Veka
nebo bageta
 
Máslo
nebo Perla,Flora...
 
Cibule
žlutá nebo lahůdková
 
Treska
ala losos v oleji(plátky nebo drcená)
 
Chlebíčky (jednohubky) treska ala losos

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Plátky veky si namažeme máslem.Tresku si natrháme nebo nařežeme na kousky a poklademe jimi namazané plátky veky. Dozdobíme pokrájenou cibulí na plátky. Nesolíme, treska je slaná. Pokud použijeme tresku drcenou, nejdříve ji necháme okapat na cedníku. Podáváme k pivu, vínu nebo jako svačinu. Dozdobit můžeme i posekanou pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
1-
4.78 9 5 1

Komentáře k receptu: Chlebíčky (jednohubky) treska ala losos

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web