Chlebíčky (jednohubky) treska ala losos

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 9
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • veka nebo bageta
    • máslo nebo Perla,Flora...
    • cibule žlutá nebo lahůdková
    • treska ala losos v oleji(plátky nebo drcená)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky veky si namažeme máslem.Tresku si natrháme nebo nařežeme na kousky a poklademe jimi namazané plátky veky. Dozdobíme pokrájenou cibulí na plátky. Nesolíme, treska je slaná. Pokud použijeme tresku drcenou, nejdříve ji necháme okapat na cedníku. Podáváme k pivu, vínu nebo jako svačinu. Dozdobit můžeme i posekanou pažitkou.
Zařazení: Chuťovky Slané

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.