Autor:

Chlebíček z Walesu

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Bageta 1 ks
Máslo 10 g
Hladká mouka 10 g
Mléko 60 ml
Sýr
čedar / gouda
100 g
Pivo
(volitelné)
15 ml
Celozrnné hořčice
(nebo plnotučná + rozdrcenné hořčičné semínko)
1 lžíce
Vejce 1 ks
Šunka
nejlépa Parmská
 
Chlebíček z Walesu

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra, Ze šunky

Bagetu nakrájíme na 8-10 šikmých plátků a z obou stran je zlehka opečeme (můžete pod grilem nebo v toastovači).
Mezitím si v malém hrnci rozpustíme máslo, přidáme mouku a minutku mícháme. Odstavíme z ohně a přimícháme mléko. Vrátíme na plotýnku a necháme krátce povařit, přidáme hořčici, pivo a sýr. Promícháme a vmícháme rozšlehané vajíčko.
Na každý plátek bagety dáme šunku a pak lžíci směsi a zapečeme 4-5 minut pod grilem.
Můžeme posypat bylinkami a podáváme se salátem (např. Nektarinkový salát s mozzarelou).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Chlebíček z Walesu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Děti slavných na módních molech: Jak to sluší Romeu Beckhamovi, Lily-Rose Depp a dalším? Děti slavných na módních molech: Jak to sluší Romeu Beckhamovi, Lily-Rose Depp a dalším?
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web