Autor:

Chleba od Hadičky

Střední
Ingredience
Žitná chlebová mouka 1 šálek
Hladká mouka 3 šálek
Kmín 1 lžička
Sůl 2 lžička
Sušené droždí 1/2 lžička
Slunečnicová semínka 1 hrst
Dýňová semínka 1 hrst
Sezamová semínka 1 hrst
Ocet 1 lžička
Studená voda 2 hrnek
Chleba od Hadičky

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní, Pečiva

Vymíchat řidší těsto, posypat hladkou moukou a přikrýt utěrkou. Nechat kynout 12-18 hodin při pokojové teplotě.
Potom promíchat vařečkou, znovu poprášit moukou a nechat ještě kynout 30 minut.
Troubu rozpálit na 230°C i s čistým, suchým kastrolem - např. nerezovým - průměr asi 21-23 cm.
Do horkého kastrolu vyklopit těsto, přikrýt pokličkou a při 230°C péct 30 minut. Pak poklici sundat, stáhnout teplotu na 220°C a nechat péct ještě 20 minut.
Vyklopit na mřížku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Chleba od Hadičky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web