Autor:

Chleba

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 1 kg
Droždí  
Sůl 3 lžička
Kmín
nebo jakékoliv semínka (slunečnicové, sezamové, ...)
2 lžička
Ocet 2 lžíce
Podmáslí 1 sklenice
Voda 2 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Vše smícháme a necháme cca 2 hodiny kynout. Potom dáme na pomoučněný plech, potřeme vodou a znova necháme kynout.
Pečeme ve vyhřáté troubě - nejdříve prudce, pak zvolna cca 1 hodinu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Houbová polévka Tradiční polévky Články z

Komentáře k receptu: Chleba

Komentáře

  1. pavel   18.03.2011 | 9:01 | reagovat | závadný

    co tak kvasnice ? to myslíte vážně bey kvasnic 8-)

    1. Tereza T   18.03.2011 | 16:48 | reagovat | závadný

      Droždí = kvasnice ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web