Autor:

Chléb z domácí pekárny II.

Snadné
Ingredience
Voda 300 ml
Sůl 2 lžička
Cukr 1 lžička
Ocet 1,5 lžička
Kmín 1,5 lžička
Vařené brambory
středně velké, nastrouhat
2 ks
Hladká mouka 500 g
Sušené droždí
(s modrou vlaštovkou)
1/2 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Nalijeme vodu, nastrouhané brambory, kmín, cukr, ocet, mouku a na konec droždí. Pečeme na 1. středně velké, tmavá kůrka, pekárna Alaska.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Pražma se zeleninou v papilotě Rychlovky z moří a oceánů Články z

Komentáře k receptu: Chléb z domácí pekárny II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web