Chléb z domácí pekárny II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      ml voda
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžička cukr
    • 1,5
      lžička ocet
    • 1,5
      lžička kmín
    • 2
      ks vařené brambory středně velké, nastrouhat
    • 500
      g hladká mouka
    • 0,5
      balení sušené droždí (s modrou vlaštovkou)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nalijeme vodu, nastrouhané brambory, kmín, cukr, ocet, mouku a na konec droždí. Pečeme na 1. středně velké, tmavá kůrka, pekárna Alaska.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.