Autor:

Chléb z domácí pekárny II.

Snadné
Ingredience
Voda 300 ml
Sůl 2 lžička
Cukr 1 lžička
Ocet 1,5 lžička
Kmín 1,5 lžička
Vařené brambory
středně velké, nastrouhat
2 ks
Hladká mouka 500 g
Sušené droždí
(s modrou vlaštovkou)
1/2 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Nalijeme vodu, nastrouhané brambory, kmín, cukr, ocet, mouku a na konec droždí. Pečeme na 1. středně velké, tmavá kůrka, pekárna Alaska.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Velká sýrová nakládačka Články z

Komentáře k receptu: Chléb z domácí pekárny II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web