Chléb se sušenými rajčaty od Anndy

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      ml voda
    • 3
      lžíce olivový olej nebo olej ze sušených rajčat
    • 1
      lžička sůl
    • 300
      g hladká mouka
    • 200
      g celozrnná mouka žitná
    • 1
      lžička droždí sušené

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Program Těsto. Pak těsto vyndat, rukama roztáhnout, naplnit na čtvrtiny rozkrájenými rajčaty, zavinout jako závin a vrátit do formy. Potřít vodou, dát semínka (dýně), přitlačit. Zapnout na 1 minutu Pečení a nechat chvíli kynout. Program Pečení.

Komentáře k receptu

  • cartolina
    cartolina |

    8. 8. 2006 21:36

    Je opravdu moc dobrý. Ale přidala jsem ještě 5 lžic vody. Těsto bylo moc husté. A taky jsem přidala semínka.

  • Jana P.
    Jana P. |

    10. 5. 2006 10:14

    Já je tam dávám schválně na začátku, chleba je do červena, rajčata jsou rozmydlená, ale je moc dobrý, soudím podle toho jak mizí i bez namazání. ale podle Anndy to zkusím taky.

  • luckymili
    luckymili |

    9. 5. 2006 19:11

    Jano, určitě nedosáhnete stejného chleba, když vložíte rajčata hned na počátku. Veškeré suroviny, které by se mohly hnětením poškodit, např. ořechy, sušené ovoce, čerstvé bylinky a pod. se přidávají až po zaznění zvukového signálu - před druhým, krátkým hnětením a prvním kynutím. Nebo tak, jak to popsal/a/ Anndy.

  • Anndy KV
    Anndy KV |

    9. 5. 2006 17:56

    a to se Vám nepomlátí? Jakože nerozdrtí?

  • Jana P.
    Jana P. |

    9. 5. 2006 10:03

    Toto dělám,ale rajčata tam dávám hned na začátku, pekárna si s nimi poradí. A že jsou naložená v olivovém oleji s kořením, už žádné nepřidávám.