Autor:

Chléb se sušenými rajčaty od Anndy

Snadné
Ingredience
Voda 250 ml
Olivový olej
nebo olej ze sušených rajčat
3 lžíce
Sůl 1 lžička
Hladká mouka 300 g
Celozrnná mouka
žitná
200 g
Droždí
sušené
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Program Těsto. Pak těsto vyndat, rukama roztáhnout, naplnit na čtvrtiny rozkrájenými rajčaty, zavinout jako závin a vrátit do formy. Potřít vodou, dát semínka (dýně), přitlačit. Zapnout na 1 minutu Pečení a nechat chvíli kynout. Program Pečení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Makarony s pancettou Zapečte to! 4x večeře do trouby Články z

Komentáře k receptu: Chléb se sušenými rajčaty od Anndy

Komentáře

  1. cartolina   08.08.2006 | 21:36 | reagovat |

    Je opravdu moc dobrý. Ale přidala jsem ještě 5 lžic vody. Těsto bylo moc husté. A taky jsem přidala semínka.

  2. Jana P.   10.05.2006 | 10:14 | reagovat |

    Já je tam dávám schválně na začátku, chleba je do červena, rajčata jsou rozmydlená, ale je moc dobrý, soudím podle toho jak mizí i bez namazání. ale podle Anndy to zkusím taky.

  3. luckymili   09.05.2006 | 19:11 | reagovat |

    Jano, určitě nedosáhnete stejného chleba, když vložíte rajčata hned na počátku. Veškeré suroviny, které by se mohly hnětením poškodit, např. ořechy, sušené ovoce, čerstvé bylinky a pod. se přidávají až po zaznění zvukového signálu - před druhým, krátkým hnětením a prvním kynutím. Nebo tak, jak to popsal/a/ Anndy.

  4. Anndy KV   09.05.2006 | 17:56 | reagovat |

    a to se Vám nepomlátí? Jakože nerozdrtí?

  5. Jana P.   09.05.2006 | 10:03 | reagovat |

    Toto dělám,ale rajčata tam dávám hned na začátku, pekárna si s nimi poradí. A že jsou naložená v olivovém oleji s kořením, už žádné nepřidávám.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web