Autor:

Chléb podmáslový

Střední
Ingredience
Podmáslí 310 g
Bílý jogurt 50 g
Rostlinný olej 2 lžíce
Ocet 1 lžíce
Hladká mouka 380 g
Sůl 2 lžička
Cukr 2 lžička
Droždí
Instantní
1 lžička
Kmín 1 lžíce
Brambory
vařená, nastrouhaná
1 ks
Mouka
Žitná mouka - chlebové nebo celozrnné
120 g

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

V uvedeném pořadí přidat do domácí pekárny. Část hladké mouky (až 280 g) je možné nahradit moukou graham, pšeničnou chlebovou nebo špaldovou.

Podle chuti přidat semínka nebo oříšky, otruby, klíčky...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Chléb podmáslový

Komentáře

  1. PajaP ***   15.01.2010 | 19:42 | reagovat |

    Dobry chlebik, doplnil asem ho slunecnicovymi seminky:-)

  2. Pavlína   27.04.2007 | 8:10 | reagovat |

    Já dávám za jedna. Jo a v Etě jsem pekla základní program, velikost II., kůrka střední. Je to hodně měkký, vláčný, lahodný chlebík a taky hóódně veliký.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web