Chléb podmáslový

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 310
      g podmáslí
    • 50
      g bílý jogurt
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce ocet
    • 380
      g hladká mouka
    • 2
      lžička sůl
    • 2
      lžička cukr
    • 1
      lžička droždí Instantní
    • 1
      lžíce kmín
    • 1
      ks brambory vařená, nastrouhaná
    • 120
      g mouka Žitná mouka - chlebové nebo celozrnné

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V uvedeném pořadí přidat do domácí pekárny. Část hladké mouky (až 280 g) je možné nahradit moukou graham, pšeničnou chlebovou nebo špaldovou.
2
Podle chuti přidat semínka nebo oříšky, otruby, klíčky...
Zařazení: Chuťovky

Komentáře k receptu

  • PajaP ***
    PajaP *** |

    15. 1. 2010 19:42

    Dobry chlebik, doplnil asem ho slunecnicovymi seminky:-)

  • Pavlína
    Pavlína |

    27. 4. 2007 08:10

    Já dávám za jedna. Jo a v Etě jsem pekla základní program, velikost II., kůrka střední. Je to hodně měkký, vláčný, lahodný chlebík a taky hóódně veliký.