Autor:

Chile Con Carne I.

70 minut PT0H70M
Obtížné
Ingredience
Bobkový list
vavřín
1 ks
Česnek 4 stroužek
Chilli 3 lžička
Cibule 3 ks
Fazole 250 g
Mleté maso - hovězí 250 g
Kmín
kořenný
1 lžička
Vepřový vývar 0,4 l
Hladká mouka
pšeničná
1 lžíce
Oregáno
dobromysl
1 lžička
Pepř celý
trocha
 
Rajský protlak 200 g
Slanina 100 g
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Fazole namočíme přes noc do neslaného vývaru. Druhý den fazole ve vývaru uvaříme s 1 nakrájenou cibulí.

Do pánve dáme drobně nakrájenou slaninu, sekanou cibuli a česnek a osmahneme dozlatova. Pak přidáme mleté maso, rychle opečeme a šťávu vydusíme. Přidáme koření a promícháme, až se chile rozpustí. Přidáme mouku smíchanou s protlakem, dobře promícháme, vložíme fazole i se zbylou tekutinou, případně zředíme vodou, osolíme a krátce povaříme.

Toto chile má mít řidší kašovitou konzistenci.

Podáváme s tortillami nebo chlebem.

Doba přípravy: 70min.
Země původu: Mexiko

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Chile Con Carne I.

Komentáře

  1. Janaso   21.10.2012 | 9:29 | reagovat |

    Vůbec ne špatné, ale ničím výjimečné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web