Chatařské vepřové žebírko

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kotlety
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 200
      g kečup - jemný
    • 4
      ks vejce
    • 100
      g rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety naklepeme, osolíme, okořeníme a opečeme na tuku. Potom je vyjmeme, do vypečené šťávy přidáme kečup a povaříme. Opečené žebírko dáme na talíř, přelijeme kečupovou omáčkou a navrch přidáme drobně nasekané vařené vejce. Zdobíme petržekou a podáváme s vařenými brambory.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.