Autor:

Chatařské vepřové žebírko

Snadné
Ingredience
Kotlety 4 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Kečup - jemný 200 g
Vejce 4 ks
Rostlinný olej 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kotlety naklepeme, osolíme, okořeníme a opečeme na tuku. Potom je vyjmeme, do vypečené šťávy přidáme kečup a povaříme. Opečené žebírko dáme na talíř, přelijeme kečupovou omáčkou a navrch přidáme drobně nasekané vařené vejce. Zdobíme petržekou a podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Penne s hovězím ragú a houbami Nejoblíbenější klasika: hovězí maso Články z

Komentáře k receptu: Chatařské vepřové žebírko

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web