Charčo - Gruzínská polévka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg skopové maso
    • vepřové maso
    • 1
      hrst koriandr
    • pepř celý
    • bobkový list
    • paprika
    • 200
      g sušené švestky
    • 3
      cibule
    • 1
      česnek
    • smetana
    • kečup - jemný
    • tabasco

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso přivedeme do varu, hned vyměníme vodu a vaříme cca 1 a 1/2 hod. Maso nakrájíme, přidáme nasekanou cibuli, vymačkaný česnek, všechno koření kromě čerstvého koriandru, švestek, kečupu a tabasca. To vše přidáme nakonec. Švestky necháme rozpustit a podáváme se smetanou. Je to lahůdka!
Zařazení: Maso Polévky

Komentáře k receptu

  • Arvlad
    Arvlad |

    12. 5. 2012 23:37

    Dobrý den, lahůdka to asi bude, ale charčo to není... Až budu mít čas, napišu Vám recept na skutečné charčo.