Autor:

Charčo - Gruzínská polévka

Střední
Ingredience
Skopové maso 1 kg
Vepřové maso  
Koriandr 1 hrst
Pepř celý  
Bobkový list  
Paprika  
Sušené švestky 200 g
Cibule
Česnek
Smetana  
Kečup - jemný  
Tabasco  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Polévky

Maso přivedeme do varu, hned vyměníme vodu a vaříme cca 1 a 1/2 hod. Maso nakrájíme, přidáme nasekanou cibuli, vymačkaný česnek, všechno koření kromě čerstvého koriandru, švestek, kečupu a tabasca. To vše přidáme nakonec. Švestky necháme rozpustit a podáváme se smetanou. Je to lahůdka!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kaštanové pyré s kaštany pečenými na rozmarýnu Zkuste jedlé kaštany Články z

Komentáře k receptu: Charčo - Gruzínská polévka

Komentáře

  1. Arvlad   12.05.2012 | 23:37 | reagovat |

    Dobrý den, lahůdka to asi bude, ale charčo to není... Až budu mít čas, napišu Vám recept na skutečné charčo.

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web