Autor:

Charčo - Gruzínská polévka

Střední
Ingredience
Skopové maso 1 kg
Vepřové maso  
Koriandr 1 hrst
Pepř celý  
Bobkový list  
Paprika  
Sušené švestky 200 g
Cibule
Česnek
Smetana  
Kečup - jemný  
Tabasco  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Polévky

Maso přivedeme do varu, hned vyměníme vodu a vaříme cca 1 a 1/2 hod. Maso nakrájíme, přidáme nasekanou cibuli, vymačkaný česnek, všechno koření kromě čerstvého koriandru, švestek, kečupu a tabasca. To vše přidáme nakonec. Švestky necháme rozpustit a podáváme se smetanou. Je to lahůdka!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Charčo - Gruzínská polévka

Komentáře

  1. Arvlad   12.05.2012 | 23:37 | reagovat |

    Dobrý den, lahůdka to asi bude, ale charčo to není... Až budu mít čas, napišu Vám recept na skutečné charčo.

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web