Autor:

Chalupářský chléb

Snadné
Ingredience
Chleba 1 ks
Anglická slanina 250 g
Tavený sýr 2 balení
Cihla 250 g
Zakysaná smetana 2 kelímek
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Anglickou slaninu nakrájíme na malé kostičky, cihlu nastrouháme a všechny suroviny smícháme. Česnek, sůl a pepř, jak kdo má rád.
Z chleba odkrojíme vrchní část, kterou potom použijeme jako pokličku. Chléb vydlabeme a vydlabanou hmotu nakrájíme na kostičky.
Připravenou směsí naplníme chléb a přiklopíme.
Dáme na plech a okolo chleba rozložíme nakrájené kostičky.
Pečeme v troubě asi 30-40 minut, dokud se náplň neprohřeje.
Opečené kostičky máčíme v sýrové hmotě a konzumujeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Beránek naslano i nasladko Články z

Komentáře k receptu: Chalupářský chléb

Komentáře

  1. Radka Křížová   02.11.2009 | 17:03 | reagovat |

    dělala jsem z menšího kulatého chleba, naplnila zhruba půlkou náplně ( dělala jsem od oka a podle situace v ledničce ) a bylo to výborné - chutné,syté a hlavně zase něco jiného..

  2. Michaela Schenková   30.11.2007 | 11:46 | reagovat |

    Tuto dobrotu děláme, přijde li na návštěvu více lidí, je to zábava a výborně se u toho popíjí bílé vínečko. Dělám to do kulatého bochníku, ukrojím vršek- pokličku- vydlabu vnitřek, obložím tou střídkou bochník a naplním směsí.Do směsi přidávám navíc zeleninovou papriku nakrájenou na malé kostičky. Výborně to dochutí. Upeču a... mňamka!!!!

  3. Marsí   29.11.2007 | 14:00 | reagovat |

    Hihi..já víím Venuše, jen jsem nechtěla doslova napsat, že se alespoň nebudu muset dělit a budu mít svůj dalamánek...no....-))) Moje sarančata jí tak rychle, že by se zase na mně nedostalo...:-))

  4. Venuše Urbanová   29.11.2007 | 13:11 | reagovat |

    Tento chleba se neporcuje. Jí se to jako fondue. Všichni si sednou ke chlebu a máčí si opečené kousky v sýru. Když už je sýru méně, odlamují se kůrky chleba.

  5. Marsí   29.11.2007 | 11:15 | reagovat |

    To je dobrý nápad Venuše s těmi dalamánky...takhle se to alespoň nebude muset porcovat...:-)) mimoch. máte hezké jméno, pokud to není přezdívka..:-))

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web