Autor:

Chalupářské maso II.

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Kotlety
bez kosti, nebo kýta
6 ks
Marináda
Vejce 2 ks
Sůl 1 lžíce
Majoránka 1 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce
Pepř mletý 1/2 lžíce
Kari 1/2 lžíce
Chilli
nebo feferonky
1/2 lžíce
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Masox
rozpuštěný v 0.5 dl vody
1/2 kostka
Česnek 10 stroužek
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Z uvedených přísad připravíme marinádu.
Plátky masa naklepeme, obalíme marinádou a naskládáme do zavařovací sklenice. Zavíčkujme ji a uložíme do chladničky nejméně na 48 hodin (maso v marinádě ovšem vydrží v chladu i několik dní).
Plátky smažíme na rozpáleném oleji asi 4 minuty po každé straně.
Podáváme s brambory nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Chalupářské maso II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web