Chalupářské maso II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks kotlety bez kosti, nebo kýta
  • Marináda
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce sůl
    • 1
      lžíce majoránka
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 0,5
      lžíce pepř mletý
    • 0,5
      lžíce kari
    • 0,5
      lžíce chilli nebo feferonky
    • 1
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • 0,5
      kostka masox rozpuštěný v 0.5 dl vody
    • 10
      stroužek česnek
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z uvedených přísad připravíme marinádu.
2
Plátky masa naklepeme, obalíme marinádou a naskládáme do zavařovací sklenice. Zavíčkujme ji a uložíme do chladničky nejméně na 48 hodin (maso v marinádě ovšem vydrží v chladu i několik dní).
3
Plátky smažíme na rozpáleném oleji asi 4 minuty po každé straně.
4
Podáváme s brambory nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.