Autor:

Chalupářské maso II.

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Kotlety
bez kosti, nebo kýta
6 ks
Marináda
Vejce 2 ks
Sůl 1 lžíce
Majoránka 1 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce
Pepř mletý 1/2 lžíce
Kari 1/2 lžíce
Chilli
nebo feferonky
1/2 lžíce
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Masox
rozpuštěný v 0.5 dl vody
1/2 kostka
Česnek 10 stroužek
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Z uvedených přísad připravíme marinádu.
Plátky masa naklepeme, obalíme marinádou a naskládáme do zavařovací sklenice. Zavíčkujme ji a uložíme do chladničky nejméně na 48 hodin (maso v marinádě ovšem vydrží v chladu i několik dní).
Plátky smažíme na rozpáleném oleji asi 4 minuty po každé straně.
Podáváme s brambory nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Lahodná dámská jízda Lahodná dámská jízda Články z

Komentáře k receptu: Chalupářské maso II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web