Autor:

Chakchouka

Střední
Ingredience
Olivový olej 3 lžíce
Červená cibule 1 ks
Zelená paprika 1 ks
Červená paprika 1 ks
Česnek 2 stroužek
Chilli papričky 1 ks
Kmín 1 lžička
Paprika 1 lžička
Sůl 1 lžička
Rajčata 1 plechovka
Vejce 4 ks

Postup přípravy:

Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme na kostky nakrájenou cibuli a smažíme tak 2 minuty. Přidáme na proužky nakrájené papriky, najemno nakrájený česnek a chilli a necháme dalších 10 minut.

Poté přidáme rajčata a koření a mícháme, dokud nám hmota neztuhne, zhruba dalších 10 minut. Do hmoty uděláme čtyři dírky a rozklepneme do nich vejce. Přikryjeme a vaříme, dokud vejce nesednou. Podáváme s křupavým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Chakchouka

Komentáře

  1. Michaela Atherton   08.06.2006 | 9:48 | reagovat |

    Neni zac. Ono to vypada i esteticky hezky, pokud podavate 4 lidem tak, ze to rozkrojite na ctyri dily, ze ma kazdy jedinec jedno vejce uprostred trojuhelnicku.

  2. Airan   08.06.2006 | 8:58 | reagovat |

    Takove jidla miluji - rychla, nenarocna, lehka. Pridavam rada do sve sbirky "Vecere na zahrade", dekuji moc za receptik.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web