Autor:

Chakchouka

Střední
Ingredience
Olivový olej 3 lžíce
Červená cibule 1 ks
Zelená paprika 1 ks
Červená paprika 1 ks
Česnek 2 stroužek
Chilli papričky 1 ks
Kmín 1 lžička
Paprika 1 lžička
Sůl 1 lžička
Rajčata 1 plechovka
Vejce 4 ks

Postup přípravy:

Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme na kostky nakrájenou cibuli a smažíme tak 2 minuty. Přidáme na proužky nakrájené papriky, najemno nakrájený česnek a chilli a necháme dalších 10 minut.

Poté přidáme rajčata a koření a mícháme, dokud nám hmota neztuhne, zhruba dalších 10 minut. Do hmoty uděláme čtyři dírky a rozklepneme do nich vejce. Přikryjeme a vaříme, dokud vejce nesednou. Podáváme s křupavým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Vejce z koledy? Poradíme vám, co s nimi! Články z

Komentáře k receptu: Chakchouka

Komentáře

  1. Michaela Atherton   08.06.2006 | 9:48 | reagovat |

    Neni zac. Ono to vypada i esteticky hezky, pokud podavate 4 lidem tak, ze to rozkrojite na ctyri dily, ze ma kazdy jedinec jedno vejce uprostred trojuhelnicku.

  2. Airan   08.06.2006 | 8:58 | reagovat |

    Takove jidla miluji - rychla, nenarocna, lehka. Pridavam rada do sve sbirky "Vecere na zahrade", dekuji moc za receptik.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web