Česnekovo-rozmarýnová marináda podle J. Olivera

Hodnocení:

Moje:

5 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      hrst rozmarýn čerstvý
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 3
      stroužek česnek prolisovaný
    • 4
      lžíce citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozmarýn opláchněte a nasekejte na menší kousky. Smíchejte s olejem, citronovou šťávou a prolisovaným česnekem. Vetřete do masa dle vašeho výběru (já vybrala vepřovou krkovici) a nechte nejlépe do druhého dne marinovat.
2
Díky citronové šťávě se maso "zatáhne", zesvětlá a bude krásně křehoučké.
Zařazení: Ostatní
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Míra
    Míra |

    10. 10. 2015 21:23

    ... na grilované makrely, málem jsme snědli i kosti :-)

  • jana779
    jana779 |

    26. 7. 2014 21:42

    moc dobrá marináda, není přemaštěná, maso bylo křehoučké, doporučuji

  • recepty73
    recepty73 |

    12. 7. 2014 21:32

    ...výborná je i na jehněcí, kuřecí a dokonce i rybinu :-P