Autor:

Česnekovo-rozmarýnová marináda podle J. Olivera

5 minut PT0H5M
Snadné
Ingredience
Rozmarýn
čerstvý
1 hrst
Olivový olej 4 lžíce
Česnek
prolisovaný
3 stroužek
Citronová šťáva 4 lžíce
Česnekovo-rozmarýnová marináda podle J. Olivera

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Rozmarýn opláchněte a nasekejte na menší kousky. Smíchejte s olejem, citronovou šťávou a prolisovaným česnekem. Vetřete do masa dle vašeho výběru (já vybrala vepřovou krkovici) a nechte nejlépe do druhého dne marinovat.

Díky citronové šťávě se maso „zatáhne“, zesvětlá a bude krásně křehoučké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Komentáře k receptu: Česnekovo-rozmarýnová marináda podle J. Olivera

Komentáře

  1. Míra   10.10.2015 | 21:23 | reagovat |

    ... na grilované makrely, málem jsme snědli i kosti :-)

  2. jana779   26.07.2014 | 21:42 | reagovat |

    moc dobrá marináda, není přemaštěná, maso bylo křehoučké, doporučuji

  3. recepty73   12.07.2014 | 21:32 | reagovat |

    ...výborná je i na jehněcí, kuřecí a dokonce i rybinu :-P

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web