Autor:

Česnekovo-rajské fazolky se slaninou

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Fazolky 300 g
Nakládaná loupaná rajčata
- pokrájená
300 g
Cibule 1 ks
Anglická slanina
nebo jiná
250 g
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Cukr krupice
- je-li třeba
 
Olej  
Posekané bylinky
čerstvé
 
Česnekovo-rajské fazolky se slaninou

Postup přípravy:

Na trošce oleje necháme zesklovatět cibuli, přidáme orestovat pokrájenou slaninu, pak i česnek a vše dle chuti opeříme. Přidáme pokrájená loupaná rajčata, necháme krátce povařit, pokud byla rajčata příliš kyselá, přidáme dle chuti trochu cukru. Nakonec chutíme dle chuti bazalkou, oreganem, petrželkou nebo jinou námi oblíbenou bylinkou.
Fazolky krátce uvaříme v osolené vodě scedíme a vše smícháme dohromady.
Podáváme s čerstvým pečivem, nebo bramborem.

Pokud vynecháme slaninu, máme vegetariánský pokrm.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou Co uvařit o víkendu na chatě? Články z

Komentáře k receptu: Česnekovo-rajské fazolky se slaninou

Komentáře

  1. ČernáLuna   15.12.2014 | 19:11 | reagovat |

    Báječné!

  2. myška   01.11.2012 | 14:00 | reagovat |

    :-P :-P jsou mňamkový!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web