Česnekovo-fenyklové nakládané nudličky

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřové maso (plec, kýta) nebo maso kuřecí či krůtí
    • 1
      ks fenykl - větší bulva
    • 2
      stroužek česnek nasekaný
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce olej
    • pepř mletý a sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso pokrájíme na nudličky a dáme do mísy. Fenykl očistíme, pokrájíme na nudličky a přidáme k masu s nasekaným česnekem, vše zalijeme lžící oleje, sojovou omáčkou a opepříme. Promícháme, zaklopíme a necháme v chladu nejlépe do druhého dne odpočinout.
2
Pak si na pánvi s troškou rozpáleného oleje za občasného promíchání směs osmažíme dozlatova, ke konci dochutíme dle vlastní chuti solí nebo sojovou omáčkou a podáváme.
3
Podáváme s bramborovou přílohou nebo čerstvým pečivem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Vanova
    Vanova |

    6. 10. 2015 17:18

    Vynikajici.

  • Zorka
    Zorka |

    4. 1. 2014 21:04

    Výborné, rychlé, super.