Autor:

Česnekové vepřové

Střední
Ingredience
Vepřové maso
(Může být i bůček)
1 kg
Česnek 20 stroužek
Bobkový list 5 ks
Nové koření 5 ks
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Paprika - sladká 1 lžička
Grilovací koření 1 lžička
Kari 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso uvaříme s 10-ti stroužky česneku, bobkovým listem a novým kořením.
Ze zbytku (česnek + koření + 6 lžic vývaru) uděláme kašičku.

Ještě teplé maso vykostíme, potřeme kašičkou, zabalíme do alobalu a necháme vychladnout.

Po vychladnutí necháme v lednici 3 až 6 dnů uležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jarní závitky na špenátě Ingredience s nádechem jara Články z

Komentáře k receptu: Česnekové vepřové

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web