Autor:

Česnekové vepřové

Střední
Ingredience
Vepřové maso
(Může být i bůček)
1 kg
Česnek 20 stroužek
Bobkový list 5 ks
Nové koření 5 ks
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Paprika - sladká 1 lžička
Grilovací koření 1 lžička
Kari 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso uvaříme s 10-ti stroužky česneku, bobkovým listem a novým kořením.
Ze zbytku (česnek + koření + 6 lžic vývaru) uděláme kašičku.

Ještě teplé maso vykostíme, potřeme kašičkou, zabalíme do alobalu a necháme vychladnout.

Po vychladnutí necháme v lednici 3 až 6 dnů uležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřová roláda s houbami (Foto: Jakub Jurdič) Rolády pro každého krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Česnekové vepřové

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web