Česnekové vepřové

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřové maso (Může být i bůček)
    • 20
      stroužek česnek
    • 5
      ks bobkový list
    • 5
      ks nové koření
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička kari

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso uvaříme s 10-ti stroužky česneku, bobkovým listem a novým kořením.
2
Ze zbytku (česnek + koření + 6 lžic vývaru) uděláme kašičku.
3
Ještě teplé maso vykostíme, potřeme kašičkou, zabalíme do alobalu a necháme vychladnout.
4
Po vychladnutí necháme v lednici 3 až 6 dnů uležet.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.