Autor:

Česnekové vepřové

Střední
Ingredience
Vepřové maso
(Může být i bůček)
1 kg
Česnek 20 stroužek
Bobkový list 5 ks
Nové koření 5 ks
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Paprika - sladká 1 lžička
Grilovací koření 1 lžička
Kari 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso uvaříme s 10-ti stroužky česneku, bobkovým listem a novým kořením.
Ze zbytku (česnek + koření + 6 lžic vývaru) uděláme kašičku.

Ještě teplé maso vykostíme, potřeme kašičkou, zabalíme do alobalu a necháme vychladnout.

Po vychladnutí necháme v lednici 3 až 6 dnů uležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Česnekové vepřové

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web