Autor:

Česnekové maso se slaninou a fazolkami - minutka

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
nebo krůtí a vepřové, cca
130 g
Cibule 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Anglická slanina
nebo moravská ....
100 g
Zelené fazolky 100 g
Česnek
dle velikosti 1 -
2 stroužek
Olej  
Česnekové maso se slaninou a fazolkami - minutka

Postup přípravy:

V pánvi s rozpáleným olejem necháme zesklovatět pokrájenou cibuli. Přidáme na kostky pokrájené osolené a opepřené maso a za občasného promíchání necháme ze všech orestovat.
Mezitím si rozmražené fazolky spaříme na cedníku vařící vodou a necháme okapat. Pak je přidáme k masu společně s pokrájenou slaninou, restujeme do osmažení slaniny a nakonec necháme krátce zasmažit i nastrouhaný česnek, dochutíme solí a pepřem dle potřeby.

Podáváme s bramborovou přílohou (hranolky, vařené brambory) nebo pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
5 6 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Česnekové maso se slaninou a fazolkami - minutka

Komentáře

  1. Simona   01.03.2016 | 14:45 | reagovat |

    Skvele jidlo :-) rada udelam casteji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní! 9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní!
Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit
Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila? Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web