Česnekové maso se slaninou a fazolkami - minutka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
neuvedeno
1
porce
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 130
      g kuřecí maso nebo krůtí a vepřové, cca
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • 100
      g anglická slanina nebo moravská ....
    • 100
      g zelené fazolky
    • 2
      stroužek česnek dle velikosti 1 -
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V pánvi s rozpáleným olejem necháme zesklovatět pokrájenou cibuli. Přidáme na kostky pokrájené osolené a opepřené maso a za občasného promíchání necháme ze všech orestovat.
2
Mezitím si rozmražené fazolky spaříme na cedníku vařící vodou a necháme okapat. Pak je přidáme k masu společně s pokrájenou slaninou, restujeme do osmažení slaniny a nakonec necháme krátce zasmažit i nastrouhaný česnek, dochutíme solí a pepřem dle potřeby.
3
Podáváme s bramborovou přílohou (hranolky, vařené brambory) nebo pečivem.

Komentáře k receptu

  • Simona
    Simona |

    1. 3. 2016 14:45

    Skvele jidlo :-) rada udelam casteji.