Česneková pomazánka z tvarohu

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 9
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks tvaroh
    • 4
      česnek 3-4
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do tvarohu dáme rozmačkaný česnek a dle chuti dosolíme.
2
V jednoduchosti je síla :-)
Zařazení: Chuťovky Pomazánky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • janaashksdcb
    janaashksdcb |

    5. 10. 2016 15:17

    super 11111111111111111111111111111111111 ;-) ;-) ;-) ;-) :-D :-P :-D :-P

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    28. 8. 2014 19:42

    Jednoduché, levné, zdravé, paráda :)

  • dmsm
    dmsm |

    30. 3. 2011 13:28

    ad.asklů

  • Frantiska :)
    Frantiska :) |

    13. 3. 2009 23:43

    cesky cesnek ma uplne jinou chut, grady i vuni nez cinsky

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    13. 3. 2009 23:35

    No Ladislavo, ono záleží jäký ten česnek máš. Já jsem si přivezla z Moravy na uskladnění, protože když jsem koupila v marketu ten Čínský, tak mi přiešel jako z umělé hmoty - krásný tvar, ale žádné aroma ani chuť. Do špenátu jsem ho namačkala 2 celé hlavy, a chuťově to nebylo znát....

  • ladislava staffenová
    ladislava staffenová |

    13. 3. 2009 18:49

    Opravdu 20 stroužků do 250 g? Já tedy česnek miluju, ale tady to buď byly ministroužečky nebo špatně napsané číslo :-))

  • Markéta Navrátilová
    Markéta Navrátilová |

    13. 3. 2009 18:17

    Jo a ještě dodávám, že do 250 g tvarohu jsem dala cca 20 stroužků česneku, aby to trochu pálilo, tak nevím, jak velký tvaroh měla autorka na mysli.

  • Markéta Navrátilová
    Markéta Navrátilová |

    13. 3. 2009 18:16

    Hledala jsem něco jednoduchého.....a vida....´pomazánku jsem měla za 10 minut a je výborná. Ještě jsem do ní přidala cca půlku trojúhelníčku taveného sýra. Davám za 1.

  • Jitka B.
    Jitka B. |

    2. 1. 2008 13:55

    Znám a léta dělám, je skvělá. Tvaroh používám radši z vaniček, pro tohle je jemnější. Můžete přidat i trochu zakysané smetany nebo pomazánkového másla bez příchuti. A když namažete na plátky veky (klasik nebo klidně celozrné bagetky) a ozdobíte kouskem vlašského ořechu, máte výborné chlebíčky. Doporučuji a dávám 1.

  • Eva
    Eva |

    29. 12. 2007 19:30

    Jj, jelikož pomazánku ochutnávají i děti, tak se vyhýbám majolce a taveným sýrům (kvůli tavným solím). Místo tvarohu použiji Lučinu, dá se naředit mlékem, aby byla krémovější, vymíchat/vyšlehat, nechat chvilku rozležet.. přisolit.. dozdobit.. nemá chybu.. Nemám ráda klasickou česnekovou, kde je majolka, strouhaný sýr, česnek.. vždy se to v teple leskne tím olejem... mastnota sama.. br... toto je přeci jen zdravé... a česneku si tam může dát každý kolik chce.. tak je pak již téměř jedno, co tvoří základ, že ;-)

  • Lucie Krejčí
    Lucie Krejčí |

    5. 12. 2007 20:12

    Moje řeč,dnes jsem dělala a výborná. A na černý slunečnicový rohlíček.......mńamka.