Autor:

Česneková pasta ze zelených výhonků

Střední
Ingredience
Česnekové výhonky  
Sůl
(na 1 kg pasty 200 g soli)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Zelené výhonky česneku omyjeme a 2x umeleme na masovém strojku, promícháme se solí a plníme do skleniček, které dobře uzavřeme a dáme do lednice. Vydrží déle jak 1/2 roku.

<BR><BR>Můžeme používat např. na chléb se sádlem na topinky do polévek, na langoše, do pomazánek. Tato pasta je jemnější než-li česnekové stroužky a milovníci česneku si jistě poradí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2-
3.67 3 5 1

Komentáře k receptu: Česneková pasta ze zelených výhonků

Komentáře

  1. Helena K.   11.01.2008 | 21:15 | reagovat |

    Díky za recept,musím zkusit.Zatím jsem výhonky jen zmrazovala a přidávám je v zimě,když vařím brambory.

  2. Airan Novakova   24.06.2005 | 12:17 | reagovat |

    To vypada dobre!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web