Autor:

Česneková omáčka s hovězím masem

Střední
Ingredience
Hovězí maso  
Česnek  
Mouka  
Majoránka  
Sůl  
Máslo  

Postup přípravy:

Maso uvaříme. Rozetřeme česnek se solí a majoránkou. Uděláme jíšku. Vyjmeme maso a do vývaru dáme povařit utřený česnek se solí a majoránkou. Vše zahustíme jíškou a necháme krátce povařit. Nakrájíme maso a dáme do omáčky.

Příloha: brambory nebo rozpeky.

Vše uvaříme podle počtu jedlíků, čím víc tím líp, druhý den je omáčka ještě chutnější.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1

Komentáře k receptu: Česneková omáčka s hovězím masem

Komentáře

  1. Jakub   29.07.2014 | 19:33 | reagovat |

    Chtel bych vedet, jak strucnejsi by jste si to jeste predstavovali klouzci:D:D

  2. Josef Burián2210   22.02.2013 | 11:22 | reagovat |

    Souhlasím

  3. david   09.03.2011 | 16:18 | reagovat |

    Recept by měl být dle mého názoru trochu stručnější.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť
Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí  Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web