Autor:

česneková omáčka k vařenému masu

Střední
Ingredience
Citronová šťáva  
Hladká mouka 40 g
Rostlinný tuk 60 g
Česnek 5 stroužek
Cibule 1 ks
Vývar  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Na 2/3 dávky tuku zpěníme usekanou cibuli, zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Osolíme. opepříme a povaříme. Na zbytku tuku osmahneme utřený česnek, vložíme do omáčky a povaříme. Přecedíme, okořeníme citronovou šťávou nebo muškátovým květem a podáváme k uzenému či hovězímu masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Komentáře k receptu: česneková omáčka k vařenému masu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web