česneková omáčka k vařenému masu

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • citronová šťáva
    • 40
      g hladká mouka
    • 60
      g rostlinný tuk
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • vývar
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na 2/3 dávky tuku zpěníme usekanou cibuli, zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Osolíme. opepříme a povaříme. Na zbytku tuku osmahneme utřený česnek, vložíme do omáčky a povaříme. Přecedíme, okořeníme citronovou šťávou nebo muškátovým květem a podáváme k uzenému či hovězímu masu.
Zařazení: Ostatní

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.