Autor:

Česneková minutka

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Maso na řízky
nebo medailonky : drůbeží, z krkovice, plecka, kýty... pro dvě osoby
 
Sůl  
Pepř mletý  
Drcený kmín
- kdo nemá rád, nemusí dávat
 
Olej  
Česnek
větší paličky
2 ks
Česneková minutka

Postup přípravy:

Palice česneku rozložíme na stroužky, které oloupeme.

Plátky masa nebo medailonky naklepeme, po stranách nakrojíme, aby se při smažení nekroutily, osolíme, okořeníme a zprudka osmažíme z obou stran společně se stroužky česneku na rozpáleném oleji.

Podáváme se zeleninovou oblohou, čerstvým chlebem nebo bramborovou přílohou, chlazeným pivem.

Pokud máme raději maso pokrájené na nudličky, postupujeme stejně, pouze pokrájené maso s česnekem během smažení mícháme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Česneková minutka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web