Autor:

Česnečka s avokádem

Střední
Ingredience
Česnek
celé palice
2 ks
Vejce 3 ks
Rajče 1 ks
Šunka 100 g
Eidam sýr
vcelku
 
Avokádo 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Masox  
Vegeta  
Olej  
Máslo  
Veka
nebo chléb
 
Pórek
mladý - nebo petrželka
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Česnek oloupeme a nasekáme na jemné kousky, které pomaličku opražíme na rostlinném oleji do růžova. Přidáme vodu, masox, sůl, pepř, vegetu - vše dle chuti. Povaříme asi 10 minut.

Nakonec vyklepneme vejce (pomaličku za mírného varu, ať z vajec není kaše).

Na talíř nachystáme na kostičky nakrájené rajče, avokádo, sýr a šunku. Vše přelijeme horkou polévkou, aby se sýr krásně rozpustil.

Nakonec přidáme na másle opraženou na kostičky nakrájenou veku a pro hezký vzhled nasekaný pórek nebo petrželku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Krémová česnečka s topinambury Zahřívací polévkové večeře pro podzimní dny Články z

Komentáře k receptu: Česnečka s avokádem

Komentáře

  1. ondrej   01.11.2006 | 14:19 | reagovat | závadný

    Polevke je super,lepsi jsem nejedl,doporucuji vrele vsem

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web