České brambory

Snadné
Ingredience
Brambory 1 kg
Sůl  
Kmín  
Mléko 1/2 l
Cibule
větší
2 ks
Česnek
podle chuti
 
Majoránka  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Oloupané brambory nakrájíme na kostičky nebo na plátky, osolíme, posypeme kmínem, majoránkou a cibulí nakrájenou na kolečka. V pekáčku zalijeme mlékem, do kterého jsme rozkvedali utřený česnek. Pečeme, až se na pokrmu udělá kůrčička.

Sypeme petrželkou, zapíjíme kefírem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: České brambory

Komentáře

  1. Blanka Chrobáková   02.07.2007 | 21:46 | reagovat |

    Výborná večeře.Zvládne i začátečník. Brambůrky jsme zapíjeli kyškou. Hodnotím 1.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web