České brambory

Snadné
Ingredience
Brambory 1 kg
Sůl  
Kmín  
Mléko 1/2 l
Cibule
větší
2 ks
Česnek
podle chuti
 
Majoránka  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Oloupané brambory nakrájíme na kostičky nebo na plátky, osolíme, posypeme kmínem, majoránkou a cibulí nakrájenou na kolečka. V pekáčku zalijeme mlékem, do kterého jsme rozkvedali utřený česnek. Pečeme, až se na pokrmu udělá kůrčička.

Sypeme petrželkou, zapíjíme kefírem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Zapečený květák Recept od čtenářky časopisu F.O.O.D.: Zapečený květák Články z

Komentáře k receptu: České brambory

Komentáře

  1. Blanka Chrobáková   02.07.2007 | 21:46 | reagovat |

    Výborná večeře.Zvládne i začátečník. Brambůrky jsme zapíjeli kyškou. Hodnotím 1.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web