Autor:

Červené papriky s hruškami

Snadné
Ingredience
Tuk
máslo nebo margarín
3 lžíce
Červená paprika 3 ks
Hrušky
zralá - prostřední velikost
3 ks
Sýr
ostřejší chuti - např. čedar či niva
200 g

Postup přípravy:

Rozpustíme 1-1/2 lžíce másla na pánvi na středním ohni. Přidáme papriky nakrájené na centimetrové proužky a za občasného míchání ponecháme 10 minut, až změknou. Přidáme zbylé 1-1/2 lžíce másla a oloupané hrušky nakrájené na čtvrtky a tenké plátky. Občas směsí zamícháme a přendáme do nahřáté mísy, kde ji posypeme sýrem. Nepotřebujeme kořenit ani solit.

Pokrm jako příloha vypadá nezvykle, ale chutná báječně k masitým pokrmům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Červené papriky s hruškami

Komentáře

  1. Jana Nesvadbová   20.01.2007 | 12:37 | reagovat |

    Zkusila jsem, snížila množstvý sýra asi o třetinu. Byla to opradu nezvykle chutná směs a to jsem přidala jen k teplým karbanákuům koupeným u "Nováka" s pečivem

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web