Autor:

Červená cibule pečená s tymiánem a máslem

Snadné
Ingredience
Červená cibule
zhruba stejně velké
4 ks
Máslo  
Tymián
čerstvý
 
Mořská sůl  
Sůl
obyčejná
 

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Cibule oloupeme, odřízneme spodek tak, aby vzniklo rovné dno. Na horním konci cibule uděláme 2 hlubší zářezy ve tvaru kříže (pozor, abychom cibule nepřekrojili). Na zářezů napěchujeme trochu nasekaného tymiánu, špetku solí a vločku másla.

Cibule naskládáme do zapékací misky, jejíž dno jsme posypali mořskou solí. Pečeme 1/2-3/4 hodiny při 200 °C.

Je to netradiční a výborná příloha k masu (nejlépe jednoduše připravenému - přírodní nebo grilované).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Komentáře k receptu: Červená cibule pečená s tymiánem a máslem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web