Červená cibule pečená s tymiánem a máslem

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks červená cibule zhruba stejně velké
    • máslo
    • tymián čerstvý
    • mořská sůl
    • sůl obyčejná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibule oloupeme, odřízneme spodek tak, aby vzniklo rovné dno. Na horním konci cibule uděláme 2 hlubší zářezy ve tvaru kříže (pozor, abychom cibule nepřekrojili). Na zářezů napěchujeme trochu nasekaného tymiánu, špetku solí a vločku másla.
2
Cibule naskládáme do zapékací misky, jejíž dno jsme posypali mořskou solí. Pečeme 1/2-3/4 hodiny při 200 °C.
3
Je to netradiční a výborná příloha k masu (nejlépe jednoduše připravenému - přírodní nebo grilované).
Zařazení: Přílohy Zeleninové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.