Červená bomba

Hodnocení:

Moje:

-
-
JOY

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks šalotka
    • sůl
    • olivový olej
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • červené zelí menší hlávka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí pokrájím na velmi jemné nudličky a cca 3 minuty blanšíruji. Poté nechám zchladnout, zakápnu olejem, trošku přisolím, přidám jemně pokrájenou šalotku a nakonec kysanou smetanu.
2
Poctivě vychladím a přimlouvám se i za chvilku oddychu, pro tuto jarní vitaminovou záležitost, která je bezvadná třeba s tmavým pečivem... jak má kdo rád. Mě nejvíc chutná lisovaný pšeničný chlebík.

Komentáře k receptu

  • Lada Kunetková
    Lada Kunetková |

    16. 3. 2007 23:24

    Může to být opravdu dobré,jen mám obavu že by mi zelí "dalo křídla". :-)