Autor:

Čertovské rizoto

Střední
Ingredience
Mleté maso 400 g
Rýže 400 g
Cibule 1 ks
Omáčka
Čertovská
 
Masox 1 kostka
Pepř mletý  
Mletý kmín  
Sůl  
Olej  
Čubrica  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme mleté maso, všechno koření a chvilku podusíme se 4 lžícemi čertovské omáčky( použila jsem tu, co jsem vyrobila podle paní Terezky J.).

Nakonec přidáme rýži, kterou jsme uvařili ve vodě s přidáním bujónu a 3 ks hřebíčku. Podle chuti můžete rizoto dosolit a přidat lžíci kečupu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Čertovské rizoto

Komentáře

  1. Jana Pátková   02.10.2008 | 23:38 | reagovat |

    Jak píše J.Kutačová, čertovská omáčka je zde uvedena v receptech- stačí zadat vyhledávač - čert.omáčka a vyleze návod, jinak lze koupit i v obchodě.

  2. irca brousilova   02.10.2008 | 23:29 | reagovat |

    taky nevím,jak se vaří ta čertovská omáčka*

  3. gabriela opalecká   04.11.2007 | 16:52 | reagovat |

    zní to moc pěkně,ale mám otázku jak se dá vyrobit čertovská omáčka?

  4. Anna   11.11.2006 | 10:40 | reagovat |

    Skvělý jídlo na rychlou a dobrou věču.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web