Čertova kapsa

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Drůbeží játra 200 g
Cibule
velká
1 ks
Zeleninové lečo
malá
1 sklenice
Hořčice plnotučná 4 lžička
Máslo
trochu
 
Sůl  
Pepř mletý  
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vnitřnosti

Játra nakrájíme na nudličky, osmahneme na zpěněné cibulce, opepříme, smícháme s lečem.

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, lehce potřeme máslem a hořčící a naplníme játry s lečem. Lehce potřeme olejem a zatočíme. Spojíme párátky, okraje trochu zploštíme a pečeme do měkka po obou stranách.

Vypečený tuk podlijeme trochou vody, povaříme.

Podáváme s knedlíky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: Čertova kapsa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web