Čertova kapsa

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Drůbeží játra 200 g
Cibule
velká
1 ks
Zeleninové lečo
malá
1 sklenice
Hořčice plnotučná 4 lžička
Máslo
trochu
 
Sůl  
Pepř mletý  
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vnitřnosti

Játra nakrájíme na nudličky, osmahneme na zpěněné cibulce, opepříme, smícháme s lečem.

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, lehce potřeme máslem a hořčící a naplníme játry s lečem. Lehce potřeme olejem a zatočíme. Spojíme párátky, okraje trochu zploštíme a pečeme do měkka po obou stranách.

Vypečený tuk podlijeme trochou vody, povaříme.

Podáváme s knedlíky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jarní závitky na špenátě Ingredience s nádechem jara Články z

Komentáře k receptu: Čertova kapsa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web