Čertova kapsa

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová kýta
    • 200
      g drůbeží játra
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      sklenice zeleninové lečo malá
    • 4
      lžička hořčice plnotučná
    • máslo trochu
    • sůl
    • pepř mletý
    • tuk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra nakrájíme na nudličky, osmahneme na zpěněné cibulce, opepříme, smícháme s lečem.
2
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, lehce potřeme máslem a hořčící a naplníme játry s lečem. Lehce potřeme olejem a zatočíme. Spojíme párátky, okraje trochu zploštíme a pečeme do měkka po obou stranách.
3
Vypečený tuk podlijeme trochou vody, povaříme.
4
Podáváme s knedlíky.
Zařazení: Maso Hovězí Vnitřnosti

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.