Čertí pomazánka na topinky

Hodnocení:

Moje:

5 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      lžíce hořčice
    • 1
      ks pálivá paprika
    • 4
      stroužek česnek 3-4
    • 1
      špetka sůl
    • 300
      g paprikový bok

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bok umeleme, přidáme prolisovaný česnek, hořčici, sůl, papriku a dobře promícháme. Mažeme na horké topinky a zapíjíme pivem.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Ivana Uchnarova
    Ivana Uchnarova |

    15. 4. 2007 10:13

    je fakt super

  • LF.Altmann
    LF.Altmann |

    24. 1. 2007 16:18

    Ano, ano, to jsem si pochutnal, ale zkoušel jsem trochu experimetovat, bůček jsem upekl na cibulki a česneku, ještě teplý i s trochou pečené cibule pomlel a dale jsem postupoval dle receptu, namazal na chlebam ozdobil, je možno kousek rajčátka kousek papriky, okurka ster, proistě zde je možno experimentovat a k tomu sklenice piva, v mém případě FRAKOVKA, no dámy kdo chcete mít spokojené manželství udělůejte to také a nezapomeňte na to pivo či víno, jistě si dáte také a budete spokojeni.Velmi dobré

  • Alena Bezoušková
    Alena Bezoušková |

    21. 1. 2007 16:06

    je to moc dobré, doporučuji dát víc česneku!

  • Jitka H.
    Jitka H. |

    17. 1. 2007 08:10

    Prosím dává se tam paprika nebo paprika-koření?

  • Pastis Petite
    Pastis Petite |

    15. 1. 2007 17:27

    Je to báječné! A k tomu pivečku i štamprlička slivovice neškodí, aby se ten čert vyhnal!

  • Petr Šupa
    Petr Šupa |

    9. 1. 2007 19:54

    Je to dobré dal jsem tam extra pálivou hořčici a čerti běhali okolo

  • Anonym
    Anonym |

    8. 1. 2007 23:33

    To je fakt, mastné, ale dobroučké

  • kiki
    kiki |

    8. 1. 2007 19:35

    Ono vždycky to, co "dobře klouže do krku" (je trošku mastnější) - chutná TUZE dobře!!!

  • Jana Navrocka
    Jana Navrocka |

    25. 9. 2006 17:36

    Pomazánka je výborná, všichni ji chválili.

  • zdenek
    zdenek |

    16. 6. 2005 21:45

    řeknu vám kouknul sem se koupil udělal snědl no spíš sežral a umíral jak to bylo super

  • Míla:K
    Míla:K |

    15. 6. 2005 16:24

    perfektní,jak píše anonym-nezdravé,nedietní,ale móóóc dobrá!!!

  • Ivan Jonis
    Ivan Jonis |

    7. 12. 2004 02:26

    vyskúšal som to je to dobré aj v SR

  • Anonym
    Anonym |

    19. 10. 2004 19:36

    Nezdravé, nedietní, ale dobréééééé!!!

  • Lubor
    Lubor |

    20. 9. 2004 19:25

    Pavla má pravdu, je to málo prorostlý uzený bůček obalený v paprice, sežene se v každé masně i balený v supermarketu. Musí se vybrat ten co má hodně masa a ne hodně tlustého. Kdo nechce moc tlusté doporučuji ať to udělá z kladenské pečeně a přidá více papriky. Mám to vyzkoušené a chutná nám to.

  • Pavla
    Pavla |

    20. 9. 2004 14:43

    bok je bůček ne ? Prodává se to jako uzenina. Je to vlastně něco jako anglická slanina, ale obalená v paprice. A masitý znamená, že to nemá být moc tučný.

  • láďa
    láďa |

    18. 9. 2004 22:16

    Hrozné , hrozné

  • Vaclav Dubsky
    Vaclav Dubsky |

    18. 9. 2004 06:38

    Co to je "masity paprikovy bok"? Ten vyraz jsem nikdy neslysel.

  • Lubor
    Lubor |

    23. 6. 2004 21:04

    Není to sice dietní, ale je to špica!