Čerstvá rajčatová omáčka

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Rajčata 6 ks
Česnek 1 ks
Olivový olej  
Cibule 1 ks
Špek  
Bazalka
čerstvá a nakrájená nadrobno
 
Sůl  
Pepř mletý  
Balzamikový ocet  

Postup přípravy:

1. Zapněte elektrickou troubu na 200°C. Rajčata omyjte, nařízněte na kříž a vložte na plech. Strožky česneku rozdrťte čepelí nože a vložte na plech k rajčatům. Vše polijte olivovým olejem a dejte do trouby na 20 minut.

2. Do hlubší pánve nalijte olivový olej. Přidejte najemno nakrájenou cibulku a na kostičky nakrájený špek a chvíli smažte.

3. Opečená rajčata a stroužky česneku oloupejte a nožem nasekejte najemno. Přidejte na pánev a znovu chvíli míchejte.

4. Osolte, opepřete a přidejte najemno nasekanou čerstvou bazalku. Nechte 5 minut povařit a poté přidejte pár kapek balzamikového octa.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Čerstvá rajčatová omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web