Čerstvá rajčatová omáčka

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Rajčata 6 ks
Česnek 1 ks
Olivový olej  
Cibule 1 ks
Špek  
Bazalka
čerstvá a nakrájená nadrobno
 
Sůl  
Pepř mletý  
Balzamikový ocet  

Postup přípravy:

1. Zapněte elektrickou troubu na 200°C. Rajčata omyjte, nařízněte na kříž a vložte na plech. Strožky česneku rozdrťte čepelí nože a vložte na plech k rajčatům. Vše polijte olivovým olejem a dejte do trouby na 20 minut.

2. Do hlubší pánve nalijte olivový olej. Přidejte najemno nakrájenou cibulku a na kostičky nakrájený špek a chvíli smažte.

3. Opečená rajčata a stroužky česneku oloupejte a nožem nasekejte najemno. Přidejte na pánev a znovu chvíli míchejte.

4. Osolte, opepřete a přidejte najemno nasekanou čerstvou bazalku. Nechte 5 minut povařit a poté přidejte pár kapek balzamikového octa.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Čerstvá rajčatová omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web