Autor:

Celozrnné špaldovo-pohankové rohlíčky

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 8
Ingredience
Pohanková mouka 100 g
Špaldová mouka
celozrnná
100 g
Prášek do pečiva 1 lžička
Sůl 1/2 lžička
Olivový olej 30 ml
Mléko plnotučné 50 ml
Bílek 1 ks
Polotučný tvaroh 125 g
Kmín
na posypání rohlíčků
3 g
Sezamová semínka
na posypání rohlíčků
3 g
Celozrnné špaldovo-pohankové rohlíčky

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně

- smícháme suché suroviny, poté přidáme ostatní suroviny a vypracujeme těsto
- na pomoučeném vále rozválíme z těsta kolo, které radýlkem rozdělíme na 8 stejných dílů (jako když řežeme pizzu)
- jednotlivé díly svineme od širší strany k užší a vytvarujeme rohlíčky které přeneseme na plech vyložený pečícím papírem
- každý rohlíček potřeme rozšlehaným žloutkem a posypeme solí a dále dle chuti (sezamová semínka, kmín, apod.)
- pečeme cca 20 minut ve vyhřáté troubě na 180 stupňů

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Celozrnné špaldovo-pohankové rohlíčky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji o vás prozradí vše: Na tohle si dejte pozor! Výraz v obličeji o vás prozradí vše: Na tohle si dejte pozor!
Magický karmický rituál lásky: Naučte se ho a váš milostný vztah bude úžasný! Magický karmický rituál lásky: Naučte se ho a váš milostný vztah bude úžasný!
7 zaručených tipů, které vám pomůžou od chronické zácpy 7 zaručených tipů, které vám pomůžou od chronické zácpy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web