Celerový salát s kuřecím masem

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
30 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g celer
    • 300
      g kuřecí maso pečené
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 200
      g rajčata
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 200
      ml bílý jogurt smetanový
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupaný a omytý celer jemně nastrouháme, vložíme do mísy a pokapeme citronovou šťávou.
2
Pak k němu přidáme kuřecí maso, které nakrájíme na malé kostičky a drobně nasekanou sterilovanou okurku.
3
Jogurt rozšleháme s kečupem, okořeníme pepřem, jemně nasekanou pažitkou, několika kapkami worchestrové a sojové omáčky a osolíme.
4
Zálivku nalijeme na salát, promícháme a necháme odležet.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Petruška Beruška
    Petruška Beruška |

    13. 11. 2010 14:37

    co dodat??? snad jedine mnam mnam:-)

  • Anonym
    Anonym |

    2. 6. 2004 17:43

    A těch 20 dkg rajčat se upotřebí jak?Proč mezi ingrediencemi nejsou uvedeny oba druhy omáček a pažitka?