Celerovo-bramborová kaše

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks celer Větší
    • 500
      g brambory
    • 8
      stroužek česnek
    • 50
      ml smetana 10 %
    • 50
      ml máslo Měkké
    • 1
      lžíce hořčice
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupaný celer nakrájíme na 2,5 cm kostky. Oloupane brambory nakrájíme na čtvrtky a společně s česnekem dáme vařit do osolené vody do měkka. Vodu scedíme, vše rozmačkáme, přidáme smetanu, máslo, hořčici, sůl a pepř. Vyšleháme na hedvábnou kaši. Pro 6-8 osob.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Helena
    Helena |

    23. 1. 2008 22:02

    Tak jsem ji vyzkoušela, docela dobrá. Hořčici jsem dala plnotučnou, brambory jsem vařila přímo s česnekem a vše pak rozmačkala.

  • Helena
    Helena |

    27. 11. 2007 00:09

    Jaká hořčice prosím a kdy tam přidávám celer ? Vařím zlášť nebo s brambory a česnekem ?