Autor:

Celerová polévka IV.

Střední
Ingredience
Celer 1 ks
Mrkev 1 ks
Polohrubá mouka 3 lžíce
Máslo  
Vegeta  
Masox 1/2 kostka
Petrželka
Nebo pažitka
 
Celerová polévka IV.

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Celer očistíme a nastrouháme na jemno, mrkev také. Zalijeme vodou, oslolíme, přidáme masox a vaříme asi 15 minut. Mezitím připravíme světlou zápražku z másla a mouky. Když je zelenina měkká, zamustíme a dochutíme vegetou, případně i tekutým polévkovým kořením. Nakonec přidáme zelené bylinky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2-
3.67 3 5 1
Reklama
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Celerová polévka IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web