Celer na podmáslí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: kikiclak

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g celer očištěného
    • 400
      ml voda
    • 40
      g máslo
    • 30
      g hladká mouka
    • 250
      ml podmáslí
    • 0,5
      ks citronová šťáva
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěný celer nakrájíme na kostečky, vložíme do vařicí mírně osolené a citronem okyselené vody, znovu přivedeme do varu a vaříme 15 minut. Pak šťávu z podušeného celeru scedíme a promícháme s podmáslím. Z másla a mouky zhotovíme světlou jíšku, podlijeme ji směsí šťávy a podmáslí a za stálého míchání přivedeme do varu. Pak přidáme podušený celer a ještě krátce povaříme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.