Autor:

Čatní z rajčat

Snadné
Ingredience
Rajčata 1 kg
Pálivá paprika 1 lžíce
Kari 1 lžíce
Sůl 1 lžíce
Zázvor 1 lžíce
Česnek 6 stroužek
Cibule
velká - nadrobno nakrájená
1 ks
Rozinky 3 lžíce
Ocet
malý
1 šálek
Cukr
malý
1 šálek

Postup přípravy:

Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na středně drobno a povaříme. Přidáme koření, rozinky, nakrájenou cibuli a utřený česnek. Vaříme do zhoustnutí. Přidáme ocet a cukr a dále vaříme 15-20 minut. Nandáme do nahřátých sklenic a zavřeme. Sterilizujeme 20 minut při teplotě 80 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1

Komentáře k receptu: Čatní z rajčat

Komentáře

  1. zdena   15.09.2015 | 14:05 | reagovat |

    Recept jsem převzala od své maminky, která tuto dobrotu vařila pod názvem "Indická hořčice". Je to moc, moc dobré. Lze to natřít na očesnekovanou topinku, ke grilovanému masu a používám to i jako omáčku na pizzu. Vždycky obdaruji kamarádku a ta mi říkala, že si to lije na všechno.

  2. englicka marketa   10.01.2007 | 16:53 | reagovat |

    toto dělává má maminka,je dobrota jen tak na špagety...vřele doporučuji...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web