Autor:

Čatní z rajčat

Snadné
Ingredience
Rajčata 1 kg
Pálivá paprika 1 lžíce
Kari 1 lžíce
Sůl 1 lžíce
Zázvor 1 lžíce
Česnek 6 stroužek
Cibule
velká - nadrobno nakrájená
1 ks
Rozinky 3 lžíce
Ocet
malý
1 šálek
Cukr
malý
1 šálek

Postup přípravy:

Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na středně drobno a povaříme. Přidáme koření, rozinky, nakrájenou cibuli a utřený česnek. Vaříme do zhoustnutí. Přidáme ocet a cukr a dále vaříme 15-20 minut. Nandáme do nahřátých sklenic a zavřeme. Sterilizujeme 20 minut při teplotě 80 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1

Komentáře k receptu: Čatní z rajčat

Komentáře

  1. zdena   15.09.2015 | 14:05 | reagovat |

    Recept jsem převzala od své maminky, která tuto dobrotu vařila pod názvem "Indická hořčice". Je to moc, moc dobré. Lze to natřít na očesnekovanou topinku, ke grilovanému masu a používám to i jako omáčku na pizzu. Vždycky obdaruji kamarádku a ta mi říkala, že si to lije na všechno.

  2. englicka marketa   10.01.2007 | 16:53 | reagovat |

    toto dělává má maminka,je dobrota jen tak na špagety...vřele doporučuji...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web