Čatní z rajčat

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg rajčata
    • 1
      lžíce pálivá paprika
    • 1
      lžíce kari
    • 1
      lžíce sůl
    • 1
      lžíce zázvor
    • 6
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule velká - nadrobno nakrájená
    • 3
      lžíce rozinky
    • 1
      šálek ocet malý
    • 1
      šálek cukr malý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na středně drobno a povaříme. Přidáme koření, rozinky, nakrájenou cibuli a utřený česnek. Vaříme do zhoustnutí. Přidáme ocet a cukr a dále vaříme 15-20 minut. Nandáme do nahřátých sklenic a zavřeme. Sterilizujeme 20 minut při teplotě 80 °C.

Komentáře k receptu

  • zdena
    zdena |

    15. 9. 2015 14:05

    Recept jsem převzala od své maminky, která tuto dobrotu vařila pod názvem "Indická hořčice". Je to moc, moc dobré. Lze to natřít na očesnekovanou topinku, ke grilovanému masu a používám to i jako omáčku na pizzu. Vždycky obdaruji kamarádku a ta mi říkala, že si to lije na všechno.

  • englicka marketa
    englicka marketa |

    10. 1. 2007 16:53

    toto dělává má maminka,je dobrota jen tak na špagety...vřele doporučuji...