Autor:

Čatní - paprikové

Snadné
Ingredience
Paprika
3 červené, 3 zelené, 3 žluté
9 ks
Cibule 4 ks
Moučkový cukr 10 g
Pikantní hořčice 1 lžíce
Ocet 50 ml
Rostlinný olej 50 ml
Bílé víno 1 sklenice

Postup přípravy:

Papriky nakrájíme na nudličky a cibuli na kolečka. Vložíme do hrnce, přidáme ostatní přísady a vaříme do měkka a do zhoustnutí. Hotové dáme do sklenic, dobře uzavřeme a uchováváme v chladu. (Nebo je možno sterilovat asi 20 minut při 80 °C).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Komentáře k receptu: Čatní - paprikové

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web