Čatní - paprikové

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: macouch

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 9
      ks paprika 3 červené, 3 zelené, 3 žluté
    • 4
      ks cibule
    • 10
      g moučkový cukr
    • 1
      lžíce pikantní hořčice
    • 50
      ml ocet
    • 50
      ml rostlinný olej
    • 1
      sklenice bílé víno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Papriky nakrájíme na nudličky a cibuli na kolečka. Vložíme do hrnce, přidáme ostatní přísady a vaříme do měkka a do zhoustnutí. Hotové dáme do sklenic, dobře uzavřeme a uchováváme v chladu. (Nebo je možno sterilovat asi 20 minut při 80 °C).

Komentáře k receptu

  • Tereza T
    Tereza T |

    31. 8. 2011 14:18

    Opraveno, díky.

  • recepty73
    recepty73 |

    30. 8. 2011 19:20

    ...nedělám čatní, ale paprikovou pastu, tohle je také aktuální recept a toho vína kolik, dík?