Autor:

Carpaccio V.

Snadné
Ingredience
Hovězí svíčková
(má být z býka)
 
Bazalka  
Parmazán  
Olivový olej  
Pepř mletý  
Citron
celý
 
Rucola  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí svíčkovou obalíme v čerstvé bazalce, zabalíme do potravinářské fólie a necháme namrazit v lednici. Namraženou svíčkovou krájíme na tenké plátky a skládáme na talíř, pokapeme kvalitním olivovým olejem, posypeme čerstvě strouhaným parmezánem, citronovou šťávou a opepříme čerstvě mletým pepřem. A nakonec ozdobíme čerstvou rucolou.

Zdroj: www.labuznik.com

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Carpaccio V.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web