Carpaccio V.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hovězí svíčková (má být z býka)
    • bazalka
    • parmazán
    • olivový olej
    • pepř mletý
    • citron celý
    • rucola

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí svíčkovou obalíme v čerstvé bazalce, zabalíme do potravinářské fólie a necháme namrazit v lednici. Namraženou svíčkovou krájíme na tenké plátky a skládáme na talíř, pokapeme kvalitním olivovým olejem, posypeme čerstvě strouhaným parmezánem, citronovou šťávou a opepříme čerstvě mletým pepřem. A nakonec ozdobíme čerstvou rucolou.
2
Zdroj: www.labuznik.com
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • mjdhvqrf
    mjdhvqrf |

    6. 11. 2013 10:00

    XZRaN0 <a href="http://tservixyuzok.com/">tservixyuzok</a>, [url=http://qpwpkosiqxxk.com/]qpwpkosiqxxk[/url], [link=http://rdcejmzvtotn.com/]rdcejmzvtotn[/link], http://kegdrhxwpruo.com/