Carpaccio IV.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: casino

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g hovězí svíčková
    • 5
      ks žloutek
    • 1
      lžíce hořčičný prášek
    • citronová šťáva
    • worcestrová omáčka
    • bílý vinný ocet několik kapek
    • 4
      lžíce panenský olivový olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso vcelku zabalíme do potravinové fólie a uložíme na 20 minut do mrazáku. Mezitím připravíme zálivku vyšleháním žloutků s ostatními přísadami (použijeme metličku nebo vidličku). Dochutíme podle své chuti, případně doostříme čerstvě drceným černým pepřem nebo drcenou chilli papričkou. Po dvaceti minutách vyndáme maso z mrazáku a nakrájíme na velice tenoučké, až průsvitné plátky. Rozložíme na talíře a přelijeme zálivkou.
2
Doporučená příloha: zeleninová obloha (může obsahovat trochu čerstvého strouhaného křenu).
3
Zdroj: www.labuznik.com
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.