Autor:

Carpaccio IV.

Snadné
Ingredience
Hovězí svíčková 400 g
Žloutek 5 ks
Hořčičný prášek 1 lžíce
Citronová šťáva  
Worcestrová omáčka  
Bílý vinný ocet
několik kapek
 
Panenský olivový olej 4 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso vcelku zabalíme do potravinové fólie a uložíme na 20 minut do mrazáku. Mezitím připravíme zálivku vyšleháním žloutků s ostatními přísadami (použijeme metličku nebo vidličku). Dochutíme podle své chuti, případně doostříme čerstvě drceným černým pepřem nebo drcenou chilli papričkou. Po dvaceti minutách vyndáme maso z mrazáku a nakrájíme na velice tenoučké, až průsvitné plátky. Rozložíme na talíře a přelijeme zálivkou.
Doporučená příloha: zeleninová obloha (může obsahovat trochu čerstvého strouhaného křenu).

Zdroj: www.labuznik.com

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Crumble s jablky, mrkví a morkovou drobenkou Recepty z masa a kostí Články z

Komentáře k receptu: Carpaccio IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web