Autor:

Carpaccio III.

Snadné
Ingredience
Hovězí svíčková 700 g
Žloutek 1 ks
Dijonská hořčice 3 lžička
Citronová šťáva 3 lžíce
Tabasco
2 kapky
 
Panenský olivový olej
4-6
6 lžíce
Smetana
lehká
1 lžíce
Kapary
2-3,opláchnuté a okapané
3 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Vložit hovězí do mražáku asi na 30 min., nebo až je pevné, ale ne zmrzlé. Pomocí velice ostrého tenkého nože, nakrájet maso na papírově tenké plátky. Rozložit maso na 6 velkých vychlazených talířů ve stejnoměrné vrstvě. V běžícím mixeru smíchat dohromady žloutek, hořčici, citron a tabasco. Potom začít malinkým pramínkem přidávat olej, až je vše smíchané na majonézu. Přendat do misky a zašlehat dovnitř smetanu. Ochutit solí a pepřem a pokapat na maso. Nahoře posypat kapary.

Zdroj: www.labuznik.com

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Carpaccio III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web