Autor:

Carpaccio III.

Snadné
Ingredience
Hovězí svíčková 700 g
Žloutek 1 ks
Dijonská hořčice 3 lžička
Citronová šťáva 3 lžíce
Tabasco
2 kapky
 
Panenský olivový olej
4-6
6 lžíce
Smetana
lehká
1 lžíce
Kapary
2-3,opláchnuté a okapané
3 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Vložit hovězí do mražáku asi na 30 min., nebo až je pevné, ale ne zmrzlé. Pomocí velice ostrého tenkého nože, nakrájet maso na papírově tenké plátky. Rozložit maso na 6 velkých vychlazených talířů ve stejnoměrné vrstvě. V běžícím mixeru smíchat dohromady žloutek, hořčici, citron a tabasco. Potom začít malinkým pramínkem přidávat olej, až je vše smíchané na majonézu. Přendat do misky a zašlehat dovnitř smetanu. Ochutit solí a pepřem a pokapat na maso. Nahoře posypat kapary.

Zdroj: www.labuznik.com

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hovězí kebaby s dipem z červené řepy Babí léto na grilu nebo v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Carpaccio III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web