Autor:

Carpaccio II.

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková 300 g
Citronová šťáva  
Olivový olej
Sůl  
Pepř mletý  
Pepř celý  
Parmazán  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso omyjeme pod tekoucí studenou vodou a osušíme utěrkou. Zabalíme jej do fólie a asi na 20 minut vložíme do mrazáku uležet. Maso po vyjmutí z mrazáku nakrájíme ostrým nožem na velice tenké plátky, které vložíme mezi dvě vrstvy fólie, a válečkem na nudle je opatrně vyválíme. Talíře nejprve necháme v ledničce zchladit a pak na ně urovnáme nakrájené maso. Důkladně ušleháme citronovou šťávu se solí a pak vešleháme olej. Marinádu stejnoměrně rozdělíme na carpaccio. Posypeme mletým i celým pepřem. Parmazán nastrouháme na hrubší hoblinky a maso jimi posypeme.<br><br>Zdroj: www.labuznik.com

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Carpaccio II.

Komentáře

  1. Frantiska :)   07.10.2008 | 10:46 | reagovat |

    oldrichu, kdyz zverejnujete cizi recepty, mate od autoru souhlas nebo je to jak s cesneckou od Sira?

  2. Evangelina Ciprová   06.10.2008 | 22:26 | reagovat |

    Tak tenhle recept na carpaccio se mi opravdu líbí. To s tím válečkem je dobrý nápad.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web