Carpaccio II.

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: casino

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g hovězí svíčková
    • citronová šťáva
    • 6
      olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • pepř celý
    • parmazán

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso omyjeme pod tekoucí studenou vodou a osušíme utěrkou. Zabalíme jej do fólie a asi na 20 minut vložíme do mrazáku uležet. Maso po vyjmutí z mrazáku nakrájíme ostrým nožem na velice tenké plátky, které vložíme mezi dvě vrstvy fólie, a válečkem na nudle je opatrně vyválíme. Talíře nejprve necháme v ledničce zchladit a pak na ně urovnáme nakrájené maso. Důkladně ušleháme citronovou šťávu se solí a pak vešleháme olej. Marinádu stejnoměrně rozdělíme na carpaccio. Posypeme mletým i celým pepřem. Parmazán nastrouháme na hrubší hoblinky a maso jimi posypeme.<br><br>Zdroj: www.labuznik.com
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • npqfyt
    npqfyt |

    6. 11. 2013 05:06

    Jcl39S <a href="http://fnwulaumtgqs.com/">fnwulaumtgqs</a>, [url=http://txbvfbqnjzlp.com/]txbvfbqnjzlp[/url], [link=http://zuglwrtfmscu.com/]zuglwrtfmscu[/link], http://glcsgnpvmbeb.com/

  • Daniella O.
    Daniella O. |

    28. 10. 2010 16:27

    V ingrediencich je hovezi svickova :-D , zarazeno je to jako "Maso, Veprove" :-\ =-O

  • Frantiska :)
    Frantiska :) |

    7. 10. 2008 10:46

    oldrichu, kdyz zverejnujete cizi recepty, mate od autoru souhlas nebo je to jak s cesneckou od Sira?

  • Evangelina Ciprová
    Evangelina Ciprová |

    6. 10. 2008 22:26

    Tak tenhle recept na carpaccio se mi opravdu líbí. To s tím válečkem je dobrý nápad.