Autor:

Carolans

Ingredience
Mléko 1/2 l
Salko 2 plechovka
Tatra 2 plechovka
Hnědý rum 6 dl
Káva
capucino
4 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Salko vaříme v uzavřené plechovce 1 hodinu. Potom smícháme Tatra mléko, rum a Salko (lehce vychlazené). 1/2 l méka ohřejeme a vmícháme instantní kávu. Obě směsi řádně rozmícháme - lépe rozmixovat, přecedíme do lahví a vychladíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Carolans

Komentáře

  1. petra   30.12.2006 | 17:47 | reagovat |

    zravna jsem dala vařit salko. tento recept dělám již potřetí. vždy rozdám po lahvi po příbuzenstvu. všem chutná. rumu dávám jen půl litru, kvůli jedné deci se mi nechce kupovat dva rumy 50g cappuccina Irisch cream od Tchiba(100g balení)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web