Autor:

Carolans

Ingredience
Mléko 1/2 l
Salko 2 plechovka
Tatra 2 plechovka
Hnědý rum 6 dl
Káva
capucino
4 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Salko vaříme v uzavřené plechovce 1 hodinu. Potom smícháme Tatra mléko, rum a Salko (lehce vychlazené). 1/2 l méka ohřejeme a vmícháme instantní kávu. Obě směsi řádně rozmícháme - lépe rozmixovat, přecedíme do lahví a vychladíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Carolans

Komentáře

  1. petra   30.12.2006 | 17:47 | reagovat |

    zravna jsem dala vařit salko. tento recept dělám již potřetí. vždy rozdám po lahvi po příbuzenstvu. všem chutná. rumu dávám jen půl litru, kvůli jedné deci se mi nechce kupovat dva rumy 50g cappuccina Irisch cream od Tchiba(100g balení)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web