Čalamáda od maminky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      kg okurka
    • 3
      kg zelí
    • 2
      kg paprika
    • 1
      kg cibule
    • 0,5
      kg mrkev nastrouhaná
  • Nálev
    • 0,5
      kg cukr
    • 9
      dl ocet
    • 2
      balíček deko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu rozkrájíme - nejlépe na robotu a vše promícháme, přidáme nálev a necháme 24 hodin odležet. Poté plníme do sklenic.

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    16. 9. 2008 13:39

    Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    16. 9. 2008 13:20

    Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.

  • zdenka supolova
    zdenka supolova |

    16. 9. 2008 12:49

    Čalamáda se nezavařuje?Děkuji