Čalamáda od maminky

Snadné
Ingredience
Okurka 3 kg
Zelí 3 kg
Paprika 2 kg
Cibule 1 kg
Mrkev
nastrouhaná
1/2 kg
Nálev
Cukr 1/2 kg
Ocet 9 dl
DeKo 2 balíček

Postup přípravy:

Zeleninu rozkrájíme - nejlépe na robotu a vše promícháme, přidáme nálev a necháme 24 hodin odležet. Poté plníme do sklenic.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Čalamáda od maminky

Komentáře

  1. Zdena z JM   16.09.2008 | 13:39 | reagovat |

    Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.

  2. Jana Remková   16.09.2008 | 13:20 | reagovat |

    Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.

  3. zdenka supolova   16.09.2008 | 12:49 | reagovat |

    Čalamáda se nezavařuje?Děkuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web