Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Brokolicový koláč
Polévka z uzeného masa II.
Kokosovo-čokoládová buchta s…
Lístkoví šnečci s marmeládou
Nejlepší vánoční krůta
Dietní karbanátky
Hlávkové zelí na pivu
(nejen) Jablkovo - vločkový koláč
Filet z candáta se šťouchaným…
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Polévka z medvědího česneku s pestem
Pečené kuře s nádivkou
Kuřátkové sušenky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Skořicoví zajíci z listového těsta
Salát little gem se slaninou a…
Velikonoční sušenky
Jidáše