Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Vynikající zapečené vepřové kotlety
Velikonoční nádivka
Báječný jablkový koláč
Pečené vepřové koleno na zelí
Koláčky ze 100% tuku
Mangové smoothie
Švestkové šátečky s povidly
Tvarohová rýže
Tudelská zeleninová polévka
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Lotus cheesecake
Klasický burger
Hrnkový drobenkový koláč s mraženým…
Pomazánka à la humr
Salát little gem se slaninou a…
Čokoládové muffiny