Čalamáda od maminky

Snadné
Ingredience
Okurka 3 kg
Zelí 3 kg
Paprika 2 kg
Cibule 1 kg
Mrkev
nastrouhaná
1/2 kg
Nálev
Cukr 1/2 kg
Ocet 9 dl
DeKo 2 balíček

Postup přípravy:

Zeleninu rozkrájíme - nejlépe na robotu a vše promícháme, přidáme nálev a necháme 24 hodin odležet. Poté plníme do sklenic.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Čalamáda od maminky

Komentáře

  1. Zdena z JM   16.09.2008 | 13:39 | reagovat |

    Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.

  2. Jana Remková   16.09.2008 | 13:20 | reagovat |

    Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.

  3. zdenka supolova   16.09.2008 | 12:49 | reagovat |

    Čalamáda se nezavařuje?Děkuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web