Byzonský tymbál

Hodnocení:

Moje:

45 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřová kýta
    • 1
      plechovka nákládané žampiony malá
    • cibule
    • sojová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • kečup - jemný
    • hranolky
    • sýr
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky a dáme do misky. Přidáme sůl, pepř podle chuti, asi lžíci sojové omáčky, dvě lžice kečupu a dvě lžíce oleje. Žampiony můžeme přidat rovnou k masu. Vše promícháme a necháme odležet.
2
Cibuli nakrájíme na půlkolečka. Do rozehřáté pánve dáme dělat maso, když je skoro měkké, přidáme cibuli. Podle chuti můžeme ještě zakápnout sojovou omáčkou a kečupem.
3
Když je maso hotové dáme na talíře a výpek na pánvi přelijeme trochu vody necháme přejít varem a zaprášíme moukou.
4
Jak já říkám, sosánek nalijeme na maso v talířích. Hotové hranolky dáme též na maso a vše zasypeme strouhaným sýrem. Poté už jen stačí dát zapéct do mikrovlnné trouby asi na minutu.
5
Jídlo je suprové syté a rychlé. (Lepší než talíře jsou zapékací misky).
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    18. 1. 2008 21:00

    Tak recept jsem uvaril a je vyborny jako prilohu jsem si dal varene brambory jina doporucuji ostry kecup.