Autor:

Byzonský tymbál

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Vepřová kýta  
Nákládané žampiony
malá
1 plechovka
Cibule  
Sojová omáčka  
Sůl  
Pepř mletý  
Kečup - jemný  
Hranolky  
Sýr  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na nudličky a dáme do misky. Přidáme sůl, pepř podle chuti, asi lžíci sojové omáčky, dvě lžice kečupu a dvě lžíce oleje. Žampiony můžeme přidat rovnou k masu. Vše promícháme a necháme odležet.
Cibuli nakrájíme na půlkolečka. Do rozehřáté pánve dáme dělat maso, když je skoro měkké, přidáme cibuli. Podle chuti můžeme ještě zakápnout sojovou omáčkou a kečupem.
Když je maso hotové dáme na talíře a výpek na pánvi přelijeme trochu vody necháme přejít varem a zaprášíme moukou.
Jak já říkám, sosánek nalijeme na maso v talířích. Hotové hranolky dáme též na maso a vše zasypeme strouhaným sýrem. Poté už jen stačí dát zapéct do mikrovlnné trouby asi na minutu.
Jídlo je suprové syté a rychlé. (Lepší než talíře jsou zapékací misky).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Byzonský tymbál

Komentáře

  1. Anonym   18.01.2008 | 21:00 | reagovat |

    Tak recept jsem uvaril a je vyborny jako prilohu jsem si dal varene brambory jina doporucuji ostry kecup.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web