Autor:

Bylinkové olivové krostini

Střední
Ingredience
Chleba
bochník chleba s křupavou kůrkou
 
Olivový olej 2 lžíce
Pomazánka
Pepř celý  
Petrželka 1 lžíce
Zelené olivy
vypeckované
1,4 kg
Jarní cibulka
bílá
1 ks
Česnek
na pastu
1 stroužek
Olivový olej
extra virgin
1,3 hrnek
Oregáno
nasekaný, čerstvý
1 lžička
Džus
limetkový
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Všechny ingredience na pomazánku nahrubo rozmixovat, bylinky a džus nemixujeme, jen přimícháme do hrubé pasty. Chleba nakrájíme na 1 cm plátky, dáme v jedné vrstvě na plech, potřeme olejem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 5 minut z každé strany.

Opečený chleba potíráme pastou. Dá se připravit 1 den předem, pasta a chleba oddělené v ledničce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Bylinkové olivové krostini

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web