Autor:

Bylinkové olivové krostini

Střední
Ingredience
Chleba
bochník chleba s křupavou kůrkou
 
Olivový olej 2 lžíce
Pomazánka
Pepř celý  
Petrželka 1 lžíce
Zelené olivy
vypeckované
1,4 kg
Jarní cibulka
bílá
1 ks
Česnek
na pastu
1 stroužek
Olivový olej
extra virgin
1,3 hrnek
Oregáno
nasekaný, čerstvý
1 lžička
Džus
limetkový
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Všechny ingredience na pomazánku nahrubo rozmixovat, bylinky a džus nemixujeme, jen přimícháme do hrubé pasty. Chleba nakrájíme na 1 cm plátky, dáme v jedné vrstvě na plech, potřeme olejem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 5 minut z každé strany.

Opečený chleba potíráme pastou. Dá se připravit 1 den předem, pasta a chleba oddělené v ledničce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Bylinkové olivové krostini

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web